XPS lap ragasztó

Cikkszám: 700000605
Az XPS lap, az XPS ragasztóval és az üvegfátyol tapétával együttesen használva költséghatékony belső hőszigetelés kialakítására is alkalmas. Nagyszerű megoldás falpenész ellen, a hőveszteség megfékezésére, a helyiségek gyorsabb felmelegítésére. Rendkívül könnyen keverhető és kenhető, vékony rétegű ragasztó, mely penészölő adalékot is tartalmaz. Már a fűtésszámlával megtakaríthatja otthona utólagos belső szigetelését. Extrudált polisztirol alapú szigetelésünk akár 30%-al csökkenti a falon eltávozó hőveszteséget. A 6 milliméteres szigetelőlap hőértéke 12 centiméter vastagságú téglafalnak felel meg. Javasolt felhasználási területek: társasházak, panellakások hideg külső falai, hideg elválasztófalakon (pl. lépcsőházak mellett), penészesedésre hajlamos szobasarkokban. Egy csomag XPS lap ragasztó 5 m2 XPS lap ragasztásához elegendő. 1 csomag: 100 gramm.
db
950 Ft
9 500 Ft/ kg
100 g
Raktáron
XPS lap ragasztó
 • Szín:
  Fehér
 • Gyártó:
  Festékállomás
 • Alkalmazási terület:
  Belső falfelület , Gipszkarton , Betonfelület , Fal és mennyezet
 • Kiadósság (m2):
  5
 • Kiszerelés:
  100 g

Akár házilag is kivitelezhető a szigetelő lemezek felrakása. Utólagos hőszigetelő megoldásunkhoz szükséges anyagok és kellékek megvásárolhatóak webáruházunkban.

Vélemények

5.0 (1 értékelés)
Vélemény írás
 • 8 éve
  Próba
  Féltünk tőle, hogy nem ragasztja majd jól oda a falhoz a lapokat, de a végeredmény jó lett.
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.