Adatvédelem

1. Adatvédelem, adatbiztonság

1.1 A személyes adatok védelme

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. 29. § szerint a www.festekes.hu internetes webáruház adatvédelmi biztos általi nyilvántartásba vétel folyamatban van.

1.2 Adatvédelmi nyilatkozat

A Webáruház internetes oldalai bármiféle adat megadása nélkül látogathatóak. Vannak azonban olyan szolgáltatások (online vásárlás), amelyeknek teljes körű igénybevételéhez szükséges a látogatók bizonyos személyes adatainak megadása. A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során a Szolgáltató a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról:

A Vásárló azonosításához szükséges adatok:

- név

- lakcím

- számlázási cím

- elektronikus levelezési cím

- telefonszám, ahol a Vásárló elérhető

Választható adatok:

- szállítási cím, átvétel címe

- cégnév a számlázáshoz

Egyéb közlendő a megrendelésével kapcsolatban.

A Szolgáltató a Vásárló által rendelkezésére bocsátott adatokat célhoz kötötten, a Szerződés teljesítése és a Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató a Vásárló adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a Szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató a Vásárlók adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.

A megrendelések kiszállítása érdekében a Szolgáltató a következő adatokat bocsátja a futárszolgálat, illetve a futárszolgálat Megbízottja rendelkezésére:

- a megrendelő (Vásárló) neve

- a teljes szállítási cím

- egyéb közlendő (lehetséges átvételi időpontok)

- a megrendelés összege házhozszállítással együtt (utánvétes megrendelés esetén)

- a Megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége

A Futárszolgálat, illetve annak megbízottja ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, amelyeket szerződésben vállaltak.

1.3 Személyes adatok módosítása

Megadott személyes adatait a Vásárló a Beállítások menüpont alatt bármikor megváltoztathatja. A Vásárló adatainak törlését a Webáruház Kapcsolat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen, illetve telefonon, faxon kérheti.

Festékállomás Kft.

Nyíregyháza, 2015. január 5.

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.