Festékállomás Üvegfátyol tapéta 25m2

Cikkszám: 700000702
Javasolt felhasználási mód: beltéri hőszigetelés. Az általunk forgalmazott XPS lap, ragasztó és üvegfátyol tapéta együttes használata alkalmas belső hőszigetelés kialakítására. Ez a három összetevő hatékony megoldás lehet a penész kialakulása ellen, a hőveszteség megfékezésére, és a hideg falak felmelegítésére. Már a fűtésszámlával megtakaríthatja otthona belső szigetelését. Extrudált polisztirol alapú belső szigetelésünk akár 30%-al csökkenti a falon eltávozó hőveszteséget. A 6 milliméteres szigetelőlap hőértéke 12 centiméter vastagságú téglafalnak felel meg. Javasolt felhasználási területek: társasházak, panellakások hideg külső falai, hideg elválasztófalakon (pl. lépcsőházak mellett), penészesedésre hajlamos szobasarkokban. Az üvegfátyol tapétát 25 m2-es kiszerelésben tudjuk szállítani. 25 m x 1 m. 200 Ft/m2.
db
6 450 Ft
Raktáron
Festékállomás Üvegfátyol tapéta 25m2
  • Gyártó:
    Festékállomás
  • Alkalmazási terület:
    Belső falfelület

Az üvegfátyol eltünteti a hajszálrepedéseket normál igénybevételű szerkezetek, szigetelőlapok hézagolásánál alkalmazva. A falfelületet könnyen átfesthetővé és moshatóvá teszi.

 

Vélemények

Vélemény írás
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.