Poli-Farbe Cellkolor zománcfesték - Magasfényű

Cikkszám: FE002420
2021-ben a teljes Cellkolor termékcsalád megújúl, a Cellkolor zománcfesték új receptúrával, új csomagolással kerül a polcokra. Fa- és fa eredetű felületek dekoratív és védő festéséhez alkalmazható: kül- és beltéri ablakokhoz, ajtókhoz, bútorokhoz, kapukhoz, kerítésekhez stb.

Kül- és beltéri felületekre
Ellenáll a mechanikus és az időjárási hatásoknak
Ellenáll a fertőtlenítőszereknek*
Nehezen gyulladó bevonatréteg**
Fa- és fémfelületekre
Tartós és élénk színek
Alkalmazási terület:

Beltéri ajtók
Kerítések, palánkok, kapuk, korlátok
Ablakok


Felhordás: ecsettel, szivacshengerrel, szórással
Javasolt rétegszám: 1-2 réteg
Kiadósság: legfeljebb 16 m²/l egy rétegben
Hígítás: Poli-Farbe színtetikus hígítóval legfeljebb 2%-ban
Száradási idő (20 °C-on): 24 óra után, érintésszáraz 16 óra után
Átfesthetőség (20 °C-on): 24 óra után
**- D-s1,d0 tűzvédelmi osztály.
*- a vizsgálatokat válogatott fertőtlenítőszerekkel végezték.
db
10 300 Ft
4 120 Ft/ L
Fehér RAL 9003
Raktáron
Poli-Farbe Cellkolor zománcfesték - Magasfényű
 • Szín:
  Fehér RAL 9003
 • Gyártó:
  Poli-Farbe
 • Alkalmazási terület:
  Ablak , Kültéri fafelület , Beltéri fafelület , Kültéri fémfelület , Rozsdás fémfelület , Beltéri fémfelület , Ajtók
 • Átfesthetőségi idő:
  24 óra után
 • Felhordás típusa:
  Ecset , Festékszóró , Lakkhenger , Szivacshenger
 • Hígítás típusa:
  Oldószeres hígítású
 • Kiadósság (m2):
  16
 • Kiszerelés:
  2.5 L
 • Megjelenés:
  Magasfényű
 • Rétegszám:
  2 réteg

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Fa- és fa eredetű felületek dekoratív és védő festéséhez alkalmazható: kül- és beltéri ablakokhoz, ajtókhoz, bútorokhoz, kapukhoz, kerítésekhez stb.

FELHASZNÁLÁS

Előkészítés – a festésre szánt felületeknek száraznak, tisztának, portalannak, zsír-, gyantafolt- és rozsdamentesnek kell lennie. A gyantás és zsíros részeket POLI-FARBE SZINTETIKUS HÍGÍTÓ segítségével kell megtisztítani. Azon kültéri faelemeket, amelyek korábban nem kerültek lefestésre, fakonzerváló szerrel kell impregnálni, majd POLI-FARBE CELLKOLOR UNIVERZÁLIS KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ-val átfesteni. A fémelemeket POLI-FARBE CELLKOLOR UNIVERZÁLIS KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ-val kell kezelni. A lazán tapadó festékrétegeket el kell távolítani, utána alapozni. A jó minőségű bevonatokat érdesíteni kell finom csiszolópapírral, majd alapozni.
Festés – a felkevert zománcfestéket ecsettel, hengerrel vagy szórással kell felvinni (szükség esetén 2%-ig lehet hígítani POLI-FARBE SZINTETIKUS HÍGÍTÓ-val): 1-2 rétegben, 24 órás időközzel. Különböző gyártási tételű, de ugyanazon színű festékkel történő festés esetén össze kell ezeket keverni a színeltérések elkerülése miatt. A festési munkálatokat +10 °C és +30 °C közötti környezeti hőmérsékleten kell elvégezni, ahol a levegő páratartalma alacsonyabb 80%-nál. A környezet és a felület ennél magasabb hőmérséklete megnehezítheti a felvitelt, és nem kielégítő dekorációs eredményt okozhat.
Hígítás és az eszközök tisztítása – POLI-FARBE SZINTETIKUS HÍGÍTÓ-val. Száradási idő +20 °C hőmérsékleten és 55%-os páratartalom mellett – 16 órán belül. Részletes információ a műszaki adatlapon található.

Vélemények

Vélemény írás
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.