Poli-Farbe Cellkolor Univerzális Korróziógátló alapozó

Cikkszám: FE002337
Kül- és beltéri acél- és vaselemek alapozására alkalmazható a korrózió elleni védelem céljából, valamint fafelületek alapozójaként használható. A termék megfelelően előkészíti a felületet a POLI-FARBE CELLKOLOR ZOMÁNCFESTÉK felhordása előtt.

-Kül- és beltéri felületekre
-Korrózió elleni védelmet nyújt
-Gyors száradás
-Növeli a fedőréteg tartósságát
-Fa- és fémfelületekre

Alkalmazási terület:
Fém- és vaselemek, szerkezetek
Fából készült elemek


Felhordás: ecsettel, hengerrel, szórással
Javasolt rétegszám: 1-2 réteg
Kiadósság: legfeljebb 10 m²/l egy rétegben
Száradási idő: második réteg 4-6 óra, porszáraz kb. 1 óra után
db
10 500 Ft
4 200 Ft/ L
Szürke
Raktáron
Poli-Farbe Cellkolor Univerzális Korróziógátló alapozó
 • Szín:
  Szürke
 • Gyártó:
  Poli-Farbe
 • Alkalmazási terület:
  Kültéri fémfelület , Beltéri fémfelület , Acél felületek
 • Felhordás típusa:
  Ecset , Festékszóró , Lakkhenger
 • Hígítás típusa:
  Oldószeres hígítású
 • Kiadósság (m2):
  2
 • Kiszerelés:
  2.5 L
 • Rétegszám:
  2 réteg
 • Száradási idő:
  24 óra

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Kül- és beltéri acél- és vaselemek alapozására alkalmazható a korrózió elleni védelem céljából, valamint fafelületek alapozójaként használható. A termék megfelelően előkészíti a felületet a POLI-FARBE CELLKOLOR ZOMÁNCFESTÉK felhordása előtt.

FELHASZNÁLÁS

Előkészítés – a festésre szánt felületeknek tisztának, száraznak, rozsdamentesnek, portalannak, zsír- és gyantafolt mentesnek kell lennie. Új faelemeket, amelyek korábban nem kerültek lefestésre, fakonzerváló szerrel kell impregnálni. A zsíros részeket le kell mosni POLI-FARBE SZINTETIKUS HÍGÍTÓ-val.
Felújítás – el kell távolítani a málló festéket, rozsdát, a felületet érdesíteni, portalanítani kell.
Festés – használat előtt a festéket fel kell keverni. Szükség esetén a megfelelő állag elérése érdekében 2% POLI-FARBE SZINTETIKUS HÍGÍTÓ hozzáadásával hígítható. A felhordás ecsettel, hengerrel vagy szórással (pneumatikus vagy hidrodinamikus) történhet, 1-2 rétegben a környezet korróziós agresszivitásától függően, 4-6 órás időközzel. A festési munkálatokat +10 ºC és +30 ºC közötti felületi és környezeti hőmérsékleten kell elvégezni, ahol a levegő páratartalma alacsonyabb 80%-nál. A felső határon túli hőmérséklet megnehezítheti a felvitelt, és nem kielégítő dekorációs eredményt okozhat.  A fedőrétegeket 24 óra után kell felvinni a fedőfesték javaslatainak megfelelően.
Hígítás és az eszközök tisztítása – POLI-FARBE SZINTETIKUS HÍGÍTÓ-val. Száradási idő +20 °C hőmérsékleten és 55%-os páratartalom mellett – 1 óra után porszáraz. Tárolási hőmérséklet +5 °C-tól +30 °C-ig. Részletes információk a műszaki adatlapon találhatók.

Vélemények

Vélemény írás
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.