CELLKOLOR RADIÁTORZOMÁNC

Cikkszám: FE002333
A Cellkolor radiátorzománc a 2021-ben megújult Cellkolor termékcsalád új terméke. Radiátorok, fűtőtestek és a központi fűtés elemeinek díszítő- vagy védőfestésére alkalmas. +80 °C-ig hőálló bevonatot képez. Alkalmazható vakolaton, betonon, fából készült alapokon, fa eredetű anyagokon, valamint acél és öntöttvas beltéri elemeken.

-Beltéri
-Enyhe szag
-Ellenáll a magas hőmérsékletnek
-Nem sárgul
-Megnövelt bevonat tartósság
-Rugalmas bevonat
-Rendeltetés
-Alkalmazási terület:

Radiátorok, fűtőtestek
Központi fűtés elemei/csövek


Felhordás: puha szőrű lapos ecsettel, hengerrel vagy szórással
Javasolt rétegszám: 1-2 réteg
Kiadósság: legfeljebb 14 m²/l egy rétegben
Hígítás: szükség szerint vízzel
Száradási idő (20°C-on): 4 óra
Átfesthetőség (20 °C-on): 4 óra után
db
4 950 Ft
6 600 Ft/ L
Raktáron
CELLKOLOR RADIÁTORZOMÁNC
 • Szín:
  Fehér
 • Gyártó:
  Poli-Farbe
 • Alkalmazási terület:
  Beltéri fémfelület , Acél felületek , Radiátor , Fűtési elemek
 • Átfesthetőségi idő:
  1-2 óra után
 • Felhordás típusa:
  Ecset , Rövid szőrű henger , Festékszóró
 • Hígítás típusa:
  Oldószeres hígítású
 • Kiadósság (m2):
  15
 • Kiszerelés:
  0.75 L
 • Megjelenés:
  Magasfényű
 • Rétegszám:
  2 réteg

ALKALMAZÁSI TERÜLET 

Radiátorok, fűtőtestek és a központi fűtés elemeinek díszítő- vagy védőfestésére. +80 °C-ig hőálló bevonatot képez. Alkalmazható vakolaton, betonon, fából készült alapokon, fa eredetű anyagokon, valamint acél és öntöttvas beltéri elemeken.

FELHASZNÁLÁS

Előkészítés – a festésre szánt felületeknek stabilnak, száraznak, tisztának, por-, zsír- és gyantafolt mentesnek, valamint rozsdától mentesnek kell lennie. A felületet festés előtt zsírtalanítani kell. Forró felületre, valamint színesfémekre, pl. rézre ne alkalmazzuk! Az új acél és öntöttvas elemeket, korrodált részeket POLI-FARBE CELLLKOLOR UNIVERZÁLIS KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ festék segítségével kell alapozni. A jó minőségű, felújítandó felületeket finom csiszolópapírral kell érdesíteni.
Festés – a zománcot fel kell keverni, és szükség esetén megfelelő állagúra hígítani. A festéket ecsettel, hengerrel vagy szórással kell felhordani 1-2 rétegben, kb. 4 óra időközzel. A festési munkálatokat +10 ºC hőmérséklet felett és 80% páratartalom alatt kell elvégezni.
Hígítás és szerszámtisztítás – vízzel. Száradási idő +20 ºC hőmérsékleten és 65% páratartalom mellett – 4 órán belül. Részletes információ a termék műszaki adatlapján található. A festési munkálatok során és azok befejezése után a zárt helyiségeket a szag eltűnéséig szellőztetni kell.

Vélemények

Vélemény írás
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.