Kézfertőtlenítő gél utántöltő 1000 ml 72% alkohol

Cikkszám: FE001604
A Poli-Farbe alkoholos kézfertőtlenítő gél elpusztítja a baktériumokat, gombákat és a vírusokat. Egyszerűen használható minden olyan esetben, ahol nincs lehetőség a szokásos kézmosásra, vagy amikor fokozott higiénés kézfertőtlenítésre van szükség. A termék a Nemzeti Népegészségügyi Központ által engedélyezett etanol hatóanyag tartalmú fertőtlenítőszer. A termék kedvezőbb áron 6 db-os kiszerelésben is megvásárolható, megtalálható a kapcsolódó termékek között.
db
2 650 Ft
2 650 Ft/ l
Jelenleg nem rendelhető
Kézfertőtlenítő gél utántöltő 1000 ml 72% alkohol
Kézfertőtlenítő gél utántöltő 1000 ml 72% alkohol
Kézfertőtlenítő gél utántöltő 1000 ml 72% alkohol
 • Szín:
  Fehér
 • Gyártó:
  Poli-Farbe

Alkalmazási koncentrációk, behatási idők: a készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. 1-2 adag (kb. 5 ml) gélt juttatunk a tenyérbe, amelyet alaposan eldörzsölünk a kézen. Minimális behatási idő 30 másodperc. A virucid, tuberkulocid hatás eléréséhez a kézfertőtlenítést minimálisan 2 percig kell végezni úgy, hogy az 1 perces kézbedörzsölést követően ismételt kézfertőtlenítő gél adagolásával további 1 perces kézfertőtlenítést végzünk. 

Antibakteriális, gomba-, és vírusölő (baktericid, fungicid, tuberkulocid, virucid).

Engedély szám: HU-2020-IDEIGLENES-1-00012.

Felhasználói kör: lakossági.

Terméktípus: PT1.

További felületfertőtlenítő szerek.

A helyes kézmosás lépései

Vélemények

5.0 (1 értékelés)
Vélemény írás
 • 4 éve
  .
  Nem kellett várni mint máshol, volt raktáron....
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.