Denaturált Szesz 94,5% alkohol

Cikkszám: FE001375
Mire használható: fémek, műanyagok felületének tisztítására, zsírtalanítására. Festékek, lakkok oldószereként és egyéb háztartási oldószerként. Ipari vagy laboratóriumi munkákhoz. Égetési célokra.
Anyagnév: Etilalkohol denaturált

Összetétel: Koncentráció:
Etil-alkohol 94,5 tf%
Metil-etil-keton kb. 1 tömeg%

FIGYELEM: EMBERI FOGYASZTÁSRA ALKALMATLAN ÉS VESZÉLYES!
db
950 Ft
950 Ft/ l
1 l
Raktáron
Denaturált Szesz 94,5% alkohol
 • Gyártó:
  Klorid
 • Alkalmazási terület:
  Gépek,Berendezések,Gépműhelyek , Beltéri fémfelület , Alkatrészek , Fém és műanyag gépalkatrész , Fémtárgyak , Ablakpárkány , Állványzatok
 • Kiszerelés:
  1 l

Használati útmutató

A Denaturált szesz olyan etil-alkohol, melyhez olyan adalékot kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. Vízzel, éterrel, benzinnel és benzollal minden arányban elegyedik. Főző és világító eszközökben csak azok használati utasításában foglaltak szerint alkalmazható. Az égés elősegítése céljából más anyaggal keverni tilos!

Munkavédelem

Emberi fogyasztásra alkalmatlan és veszélyes. Kerülni kell a szembejutást és a bőrre jutást. A munka végén kezet kell mosni. Szellőztetést biztosítani kell.
Tűz: Tűzveszélyességi besorolás: 2. kategória, „F” tűzveszélyes.
Környezetvédelem: A készítményt és maradékát hígítás nélkül, illetve nagy mennyiségben a közcsatornába, élővizekbe engedni nem szabad.

Tárolás

A készítményt jól szellőző, napfénytől védett helyen, gyújtóforrástól távol, eredeti csomagolásban, lezárva, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni.

Vélemények

5.0 (1 értékelés)
Vélemény írás
 • 2 éve
  Dragon
  Ha denaturált, akkor csak a sárkányosat!:)
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.