Poli-Farbe Platinum beltéri fehér falfesték

Cikkszám: FE001262
A Platinum festék extra nagy fedőképességű, egyrétegű, gélesített, csepegésmentes. Az egyik legkedveltebb színes festékcsalád. Mandula, bodza, komló és további 48 színárnyalat megvásárolható a falfesték színskálán. Kapható 1, 2.5, 5 és 10 literes kiszerelésben. A termék környezetbarát, oldószermentes és illatosított, ezáltal a frissen festett lakásban nincs kellemetlen festékszag. Bevonata matt, könnyen tisztítható, így gyerekszobák falain is tartósan szép marad. Alkalmazható vakolt felületre, régi festett falra, gipszkartonra és fűrészporos tapétára is. Válasszon színeket!
db
23 900 Ft
2 390 Ft/ L
Fehér
10 L
Raktáron
Poli-Farbe Platinum beltéri fehér falfesték
 • Szín:
  Fehér
 • Gyártó:
  Poli-Farbe
 • Alkalmazási terület:
  Belső falfelület , Új, vakolt falfelület , Gipszkarton , Fűrészporos tapéta
 • Átfesthetőségi idő:
  4 óra után
 • Felhordás típusa:
  Ecset , Rövid szőrű henger
 • Hígítás típusa:
  Vizes hígítású
 • Kiadósság (m2):
  160
 • Kiszerelés:
  10 L
 • Rétegszám:
  1 réteg

A 2017-es évben 8 új színnel bővült a Platinum falfesték színvilága, melyek között találhatunk klasszikus és trendi élénk színeket is. Az új színek: búzafű, kék szellőrózsa, vasvirág, barna orchidea, lisztes üröm, liliom, brazil menta, hamvaska.

Felhasználási javaslatok

A porózus, erősen szívó felületeken (gipszkarton, glettelt fal) alkalmazzunk diszperziós mélyalapozót. Korábban diszperziós festékkel festett felületnél, ha a bevonat ép, nem szükséges az alapozó használata. Ha penészes a fal, ajánlott a szennyeződést eltávolítani szobafestés előtt BioWash penész elleni lemosóval.

Ha könnyebben tisztítható felületet szeretne (konyha, gyerekszoba, előszoba), akkor a Platinum festékkel kezelt falra használjon Falfényt, ami egy mosható selyemfényű lakkbevonatot képez a falon.
Frissen glettelt fal esetében festés előtt mindenféleképpen le kell alapozni a falat és utána lehet festeni. Felhordása történhet ecsettel, vagy rövidszőrű hengerrel. Egy, vagy két rétegben ajánlott felhordani. Hígítani nem szükséges, de ha a felhordás úgy kívánja, maximum 5-10%-ban. Kiadóssága: 15-20 m2/liter. Száradási ideje: kb. 2 óra.
Bababarát termék, vagyis ammónia-, formaldehid-, lágyítószer-, és oldószermentes, ezáltal biztonságosan használható gyerekszoba festésére is. Gátolja a baktériumok szaporodását.

A színrekevert gyári színek láthatóak a fenti menüsorban, melyeket magyar virágok nevei ispiráltak. Az előre kevert színekből bármilyen arányban kombinálhatók ki akár újabb árnyalatok is.

A Polifarbe értékesítési statisztikái szerint idén is teret hódítanak a különböző pasztell színek, közöttük is a földszínek, barnás és zöldes árnyalatok. A színek kombinálása is merőben új hangulatot teremt.

Vélemények

Vélemény írás
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.