BioWash Lemosó

Cikkszám: FE001032
Penész és algaeltávolító folyadék, mely új és korábban festett beton, vakolat, tégla felületek tisztítására szolgál. A lemosó növényi származék, szagtalan, hipó- és klórmentes, semmilyen kémiai maró hatása nincs. Egyik összetevője a didecyl-dimethyl-ammonium, így számos ismert baktérium ellen is hatásos, többek között szalmonella, staphylococcus aureus, kólibaktérium. A BioRid falfesték és a ProSeal alapozó felhordása előtt a fal tisztítására szolgál. Költséghatékony kiszerelés*
db
2 600 Ft
2 600 Ft/ l
Raktáron
BioWash faltisztító
 • Szín:
  Színtelen
 • Gyártó:
  Tikkurila
 • Alkalmazási terület:
  Belső falfelület , Nedves falfelület , Új, vakolt falfelület , Betonfelület , Téglafal , Tégla , Raktár, műhely , Lakóépület , Pince , Parkolók
 • Felhordás típusa:
  Ecset , Festékszóró , Szivacs
 • Hígítás típusa:
  Vizes hígítású
 • Kiszerelés:
  1 l
 • Száradási idő:
  24 óra

Alkalmazása: hordja fel a BioWash penészgátló szert a problémás felületre henger vagy ecset segítségével és hagyja hatni 20 percig. Hígítása víz-BioWash 1:2 arányban érdemes, de töményen is használható. Kis mértékű szennyezettség esetén 1:1 keverési arány javasolt. Mielőtt megszáradna, el kell távolítani a fellazult penészes réteget egy spakli, szivacs vagy száraz rongy segítségével. Magasnyomású mosót is alkalmazhatunk.

Száradás után mossuk le ismét az egész falat szivaccsal vagy ronggyal BioWash-víz 1:50 arányú elegyével, a teljesen steril, mikroorganizmusoktól mentes fal érdekében. Ezt követően 24 órán belül - amennyiben szükség van rá - alapozhatuk ProSeal alapozóval, majd a penészgátló rendszer harmadik elemét, a BioRid festéket is vigyük a felületre.

* Vásárlói visszajelzések alapján egy kedvezőbb árú változatot is kínálunk, kisebb felületekre. A gyári 5 literes mellett, egy 1 literes változatot is forgalmazunk kimérve. Eredeti gyári dobozban csak az 5 literest tudjuk szállítani.

Vélemények

Vélemény írás
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.