Metylan Normal tapétaragasztó

Cikkszám: FE001153
Rendkívül kiadós, jól korrigálható tapétaragasztó papírtapétához és bordűr ragasztásához. Gyors és csomómentes oldódás, könnyen felhordható. Kifejezetten ajánlott könnyű és középnehéz tapétához max. 130g/m2 papírsúlyig száraz klímájú helyiségekben, nedvszívó felületre. Ezt kevés mértékben meghaladó súlyú nehéz és többrétegű papírtapéta felragasztására csak száraz körülmények között van lehetőség, valamint az így felragasztott tapéta nedvességet később sem kaphat. Nehéz papír-, vlies- és fűrészporos tapéták esetén a Metylan Secura termék javasolt.
db
2 150 Ft
17 200 Ft/ kg
áttetsző
125 g
Raktáron
Ragasztó papírtapétához
 Metylan Normal tapétaragasztó
Ragasztó papírtapétához
 • Gyártó:
  Henkel
 • Alkalmazási terület:
  Papír
 • Kiadósság (m2):
  50
 • Kiszerelés:
  125 g
 • Száradási idő:
  2-4 óra

Tippek és tanácsok, tapéta felrakási ötletek

Amennyiben azt szeretnénk, hogy a szoba a tapétázás után kellemes benyomást keltsen, akkor a tapéta anyagát, színét és mintáját a megfelelő gondossággal kell kiválasztanunk. A tapétának igazodnia kell a helyiség funkciójához, hangulatához. A tapéta felhelyezésekor figyelembe kell venni az építészeti szempontokat és a szobában uralkodó körülményeket, azaz a levegő nedvességtartalmát, hőmérsékletét, a természetes megvilágítás irányát és intenzitását. A különböző beltéri tapéta típusok rendkívül széles kínálatából választva biztosíthatjuk a kívánt hatás elérését. A tapétázott falfelület felső széleit célszerű speciális, dekoratív hatást keltú bordűrrel lezárni. A bordűr egyéni jelleget kölcsönöz a szobának. A gyerekszobában vagy a konyhában cél­szerű lemosható tapétát alkalmazni. A hálószoba vagy a gyerekszoba esetében a tapétát úgy kell megválasztani, hogy kellemes hatást keltsen és – a lakók saját ízlésének megfelelően – díszítse is a teret. Az elért hatás függ a falfelület elúkészítésének szakszerűségétől, valamint a tapéta típusának és mintázatának helyes megválasztásától.

Vélemények

5.0 (1 értékelés)
Vélemény írás
 • 7 éve
  Tapasztalatból
  Egy kis segítség tapétázni vágyóknak, hogy ne kövesd el ugyan ezt a hibát. A tekercsen rajta van a használati utasítás (többnyire), hogy melyiket kell átfedéssel, és melyiknél kell egymás mellé felvinni a tapéta csíkokat. Ha nem ennek megfelelően csinálod, akkor leválhat később. Másik, nehéz tapétákhoz az illesztések alá nem árt makulatúrát felrakni résképződés ellen. A Metylan-t ajánlom!
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.