Motip Légkondi Tisztító Spray

Cikkszám: 777000450
Az Airco Cleaner Professional otthoni és autóklíma tisztítására alkalmas tisztító és fertőtlenítő spray. Nem igényel szaktudást. A klíma szűrőbetétjén felhalmozódó pollen, gomba, baktérium, por és egyéb lerakódott szennyeződések eltávolítására ajánlott a használata. A habot a mellékelt hosszabbító cső segítségével tudjuk a szellőzőrendszer csatornáiba juttatni, szétszerelés nélkül. A beltérben lévő valamennyi szellőzőjáratba kell fújni habot. Félóra után a hab összeesik, és folyadék formájában elhagyja a rendszert. Megszünteti a kellemetlen szagokat, hosszan tartó kellemes, friss illatot biztosít. Ajánlott hosszabb állás, például a téli időszak után alkalmazni, és nyári karbantartáshoz.
db
3 750 Ft
9 375 Ft/ l
400 ml
Raktáron
Motip Légkondi Tisztító Spray
 • Gyártó:
  Motip
 • Alkalmazási terület:
  Jármű
 • Felhordás típusa:
  Aeroszolos
 • Kiszerelés:
  400 ml

További információk autóklíma tisztításról blogunkban.

Vélemények

5.0 (1 értékelés)
Vélemény írás
 • 7 éve
  Használat
  Nyáron megejtettem az első spray-s klíma tisztításomat. Hogyan kell használni arról nem sok infóm volt, utána kellett nézni. Ki kell szedni a pollenszűrőt és a habot be kell nyomni a szellőztető rendszerbe. Az egész flakont be kell fújni a hozzáadott csővel. Aztán legalább fél órát hagyni kell hatni. Csak utána kapcsolni be a ventilátort.
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.