Ancor Primer alapozó

Cikkszám: FE001968
Impregnáló alapozó cement / azbeszt termékekhez. Alkalmazási terület: fa, pala stb.
db
7 450 Ft
1 490 Ft/ kg
Raktáron
Ancor Primer alapozó
  • Kiszerelés:
    5 kg

Vízzel hígítható termék módosított és lágyított sztirol / akril gyanták alapján. 

Az ANCOR PRIMER termék nagy áthatolási képességgel és kivételes tapadással redelkezik minden porózus alapon; nyomjelző termék is. Az ANCOR PRIMER kezelése csapdába ejti a cementtermékekben található azbesztszálakat, és maguknak a termékeknek a hatékony beillesztése révén megakadályozza azok levegőbe történő kibocsátását.

Alkalmazási területek: 

A termék önmagában alkalmas az azbesztszálakat tartalmazó temékek eltávolítására és elzárására szolgáló ideiglenes kapszulázáshoz (D típusú bevonat a DM 20/08/99 2. cikkének megfelelően).

A POLISOL FINISH kapszulázó bevonattal együtt az azbeszttartalmú termékek visszanyeerésére alkalmas festési ciklust képez (B típusú, szabadon bevont bevonat a DM 20/08/99 2.cikkelye szerint). 

Átfesthetőségi idő: 4 óra

Az ANCOR PRIMER szórással és hengerrel felhordható.  A termék felhordását porlasztással kell elvégezni, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben elkerülhető legyen az azbesztrostok levegőbe történő kibocsátása, és adott esetben hengerrel is. 

Fontos: Az alkalmazás minőségét befolyásolják az alkalmazott berendezések, felszerelések és szerszámok, valamint az alkalmazás környezeti feltételei, például hömérséklet, relatív páratartalom és por jelenléte az alkalmazási területen.

Kiadósság: körülbelül 1 kg 6-8 m2-re elegendő

Vélemények

Vélemény írás
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.