Polisol Finish

Cikkszám: FE001961
Speciális filmréteget képező bevonat, azbesztszálakat tartalmazó felületek izolálására is alkalmas. A POLISOL FINISH kiváló tapadással rendelkezik minden felületen, mint pl.: lemez, bádog, cserép, fa, pala, stb.
db
46 200 Ft
2 310 Ft/ kg
Fehér RAL 9010
20 kg
Raktáron
Polisol Finish
  • Szín:
    Fehér RAL 9010
  • Kiszerelés:
    20 kg
Vízzel hígítható bevonat szervetlen pigmentek és elasztomer polimerek, valamint lágyítók elegye.
A POLISOL FINISH kiváló tapadással rendelkezik minden felületen, mint pl.: lemez, bádog, cserép, fa, pala. Filmképződés után vízálló és időjárásálló szinte, mint egy fóliát képez. A termék védi és vízszigetelővé teszi a kezelt felületet.
A POLISOL FINISH idális azbesztszálakat tartalmazó anyagokkal előállított szerkezetek kezelésére és kármentesítésére szolgál. Ez kifejezetten szabadban lévő felületekre vonatkozik.
Kiválóan ellenál az időjárás viszontagságainak (napfény, esőzés, fagy, UVB sugárzás).
A termék felvitelét szórással, hengerrel vagy ecsettel végezhetjük két rétegben, kb. 8 óra elteltével. A kezelendő felületet ANCOR PRIMER alapozóval szükséges előkészíteni. 
Tárolása: Hőtől, fagytól védett helyen, kb. 12 hónapig tárolható.
A termék származási helye Olaszország, ahol az azbesztmentesítést (pl. palatető) ezzel a termékkel végezték.

A termék kiadóssága függ a kezelendő felülettől, 1 kg termékkel körübelül 2,5 m2 felületet kezelünk 250 mikron vastagságban, amely 2 rétegre értendő. A termék maximum 10-15%-ban vízzel hígítható.

A termék bármely RAL színben elkészíthető, igény esetén a +36/20-317-9300 telefonszámon tudunk bővebb felvilágosítást adni. 

Vélemények

Vélemény írás
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.