Soudal SoudaFoam Professional pisztolyhab

Cikkszám: 777001309
A Gun Professional 60 purhab alkalmazási területei: nyílászárók beépítése és tömítése (PVC, fa és alumínium). Üregek és csőáttörések kitöltésére. Tömítésére. Tömítés tető és épületszerkezeteknél egyaránt. Hűtés és fűtéstechnikában a szigetelés optimalizálására. Kiváló hangszigetelő hatásfokkal bír.
Felhordás: Az alapfelületeknek tisztának, por- és zsírmentesnek kell lennie. A fogadó felületeket a felhordást megelőzően nedvesítse be. A flakont az alkalmazás előtt legalább 20-30 mp.-ig rázza össze, majd ezt röviden, időnként ismételje meg alkalmazás közben is. A flakont csavarja rá a kinyomó pisztolyra, majd állítsa be a pisztoly végén található csavart. A hézagokat és üregeket kb. 65%-ig töltse ki, mivel a hab megduzzad. Ha rétegekben hordja fel a habot, akkor minden esetben rétegenként nedvesítse a hab felületét. A már megkötött hab felesleget éles késsel lehet eltávolítani. A megkötött habot az UV –sugárzástól festéssel vagy vakolással óvni kell. A friss habot Soudal Purhapisztoly tisztítóval, a megkötött habot csak mechanikusan lehet eltávolítani.
Eltarthatóság: A gyártástól számított 18 hónapig bontatlan csomagolásban.
db
2 200 Ft
2 933 Ft/ l
750 ml
Raktáron
Soudal SoudaFoam Professional pisztolyhab
 • Gyártó:
  Soudal
 • Alkalmazási hőmérséklet:
  20
 • Alkalmazási terület:
  Nyílászárók /PVC, fa, alumínium/ , Tömítés, falazat födém , Kábel és csőátvezetések
 • Kiszerelés:
  750 ml

Beltéri ajtó beállítása, ajtó beépítés

Beltéri ajtó beépítése egykomponensű pisztolyos purhabbal.

Vélemények

Vélemény írás
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.