Repoflex PV/BA

Cikkszám: FE001865
Nagy kémiai és mechanikai ellenálló képességű kétkomponensű epoxi padlóbevonat.
db
51 975 Ft
3 150 Ft/ kg
16.5 kg
Raktáron
Repoflex PV/BA
 • Gyártó:
  UN-IT COLOR
 • Átfesthetőségi idő:
  24 óra után
 • Felhordás típusa:
  Ecset , Epoxy henger
 • Kiszerelés:
  16.5 kg

Oldószermentes epoxi gyanta alapú kétkomponensű készítmény, töltőanyagokkal és pigmentekkel. Tökéletesen tapad beton, tégla, kő és acél felületre. Jó mechanikai ellenálló képességgel rendelkezik, jól ellenáll a fénysugaraknak, kiválóan ellenáll olyan kémiai szerekkel szemben, mint savak, lúgok és sóoldatok. 

A termék alkalmazható ipari és lakossági beton vagy gyanta padlók közepes rétegvastagságú bevonataként, ha fokozott kémiai és mechanikai ellenálló képességre van szükség. Tökéletesen alkalmazható szerelőműhelyek, üzemrészek, raktárak, folyosók, kiállítóterek, stb, festésére. 

A felhordás végezhető ecseteléssel, hengereléssel vagy szórással.  Amennyiben a terméket gletteléshez használjuk, a felhordás spaklo vagy glettvas segítségével történik. 

A kiadósság függ a kezelendő felülettől és a felhordás módjától. Átlagosan 400 g termék 1 m2 felület kezelésére elegendő.

A feltüntetett ár a színtelen termékre vonatkozik. A termék színkeveréssel színezhető bármely RAL színre, melynek áráról érdeklődjön a +36/20-317-9300 telefonszámon. 

Vélemények

Vélemény írás
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.