PRIMACOL PROFESSIONAL Glastatex tapétaragasztó

Cikkszám: FE002194
A Glastatex használatra kész ragasztó üvegszálas és polár tapétákhoz. A termék nehéz, vinil, textil és szerkezeti tapéták ragasztására is használható. A Glastatex garantálja a tapéta professzionális, tartós és nagyon erős ragasztását a falhoz, amelyet porragasztók nem tudnak biztosítani. Száradás után az illesztés átlátszó. A ragasztó felvitele előtt mindig olvassa el a tapéta gyártójának ajánlásait.
db
4 500 Ft
900 Ft/ kg
1 db
5 kg
Raktáron
PRIMACOL PROFESSIONAL Glastatex tapétaragasztó
 • Gyártó:
  Unicell Poland
 • Alkalmazási hőmérséklet:
  20
 • Alkalmazási terület:
  Üvegszövet és nehéz tapéta
 • Kiszerelés:
  1 db
 • Kiszerelés:
  5 kg
 • Száradási idő:
  24 óra

Az aljzat előkészítése: Száraz, tiszta, pormentes, sima és tartós legyen. A széteső aljzatok esetében el kell távolítani az aljzat instabil részeit, és ki kell egyenlíteni a keletkező hibákat. A nagyon nedvszívó felületeket alapozni kell - alapozó emulziókkal (javasoljuk a Primacol® PrimaGrunt használatát) vagy Glastatex ragasztóval vízzel hígítva (legfeljebb 15%), majd hagyjuk megszáradni.

Használati útmutató:Használat előtt a ragasztót alaposan össze kell keverni. Vigye fel a terméket festékhengerrel vagy ecsettel a falra. Ügyeljen a ragasztó egyenletes eloszlására a falon. A tapétázást csíkokban kell végrehajtani, azaz ragasztót kell felhordani a fal 1,5 m széles részére, ragasztani egy tapétacsíkot, még azt is, majd megnyomni, a tapéta szélén túli légbuborékokat gumihengerrel vagy szövet. Vigyen fel ragasztót a fal egy másik részére, és ragasszon egy másik tapétacsíkot. Ez a tapétázási módszer összefügg a ragasztó gyors kötésével. Körülbelül 5 percig lehet beállítani a tapéta helyzetét a falon. Azonnal távolítsa el a maradékokat és a felesleges ragasztót a tapéta szélén, nedves ruhával. Mielőtt a tapétát festékkel festené, tartsa a tapéta ragasztásának pillanatától számítva 24 órás távolságot.

Csak a megfelelően kiválasztott termékek használata: ragasztó, tapéta és festék teszi lehetővé a háttérképek teljes vizuális és funkcionális hatásának elérését. Javasolt a Primacol® Professional üvegszálas háttérképek és az üvegszálaknak szánt speciális Primacol® latex festékek használata.

A gyártó nem felel a ragasztó nem rendeltetésszerű használatáért és az abból eredő károkért. A fő felület ragasztása előtt ajánlott egy próbát elvégezni, hogy megismerkedjen a ragasztó felvitelének technikájával.

Tárolás: 5-25 o C-on, sötét és száraz helyen, szorosan lezárt eredeti csomagolásban tárolandó . Gyerekektől távol tartandó.

Felhasználhatósági időtartam: A lejárati idő a csomagoláson van feltüntetve. Felnyitás után ajánlott a ragasztót 2 héten belül felhasználni.

Vélemények

Vélemény írás
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.