PRIMACOL PROFESSIONAL Beton- és lábazatfesték Bézs

Cikkszám: FE002186
A betonelemek festékét betonkerítések, oszlopok, alapok, épülethomlokzatok, virágcserepek, padok és egyéb betonelemek dekoratív és védőfestésére szánják. Erősíti a festett felületeket, megvédi őket az időjárási körülmények káros hatásaitól és csökkenti a porzást. Késlelteti a mohák, algák és zuzmók növekedését. A terméket a tartós színek és az aljzathoz való nagy tapadás jellemzi. Használható épületeken belül és kívül is.
db
5 890 Ft
2 356 Ft/ L
2.5 L
Raktáron
PRIMACOL PROFESSIONAL Beton- és lábazatfesték Bézs
 • Szín:
  Bézs
 • Alkalmazási terület:
  Új, vakolt falfelület , Kültéri falfelület , Betonfelület
 • Átfesthetőségi idő:
  min, 2 óra után
 • Felhordás típusa:
  Ecset , Rövid szőrű henger , Festékszóró
 • Hígítás típusa:
  Vizes hígítású
 • Kiadósság (m2):
  5-8
 • Kiszerelés:
  2.5 L
 • Száradási idő:
  24 óra

A felület előkészítése: A festendő felület legyen tömör, tiszta (zsír-, por- és homokmentes). A foltok és szennyeződések eltávolításához használjon megfelelő tisztítószert, majd alaposan öblítse le és hagyja megszáradni. Festés előtt alaposan keverje meg a festéket.

Használat: Alkalmazás előtt végezzen próbafestést kis felületen, hogy ellenőrizze az aljzat impregnálási hajlamát. Vigye fel a terméket ecsettel, hengerrel vagy spray-vel. Az első réteg festéséhez a terméket vízzel 9: 1 arányban hígíthatjuk (1 rész víz és 9 rész festék). A következő rétegeket hígítatlan készítménnyel alkalmazzuk kb. 2 órás időközönként. A festék felhordása és szárítása nem történhet rossz időjárási körülmények között (köd, eső, fagy). Az aljzat optimális hőmérséklete az impregnálás alatt 15-25 o C. Ne használja +5 o C alatt .

Tárolás és szállítás: 5 - 25 o C hőmérsékleten, sötét helyen tároljuk, szorosan lezárt eredeti csomagolásban. Gyerekektől távol tartandó. Biztosítsa a szállítás közbeni elmozdulást és sérülést.

Felhasználhatósági időtartam: A lejárati idő a csomagoláson van feltüntetve.

Megjegyzés: A folyékony termék színe eltér a festék felhordása és teljes megszáradása után kapott színtől. A dekoratív hatás az alkalmazott rétegek számától és az aljzat szerkezetétől függ. Sötét színekhez két, a világos színekhez 2-3 réteg ajánlott.

Ártalmatlanítási szempontok: A termék hulladékát a hulladékra vonatkozó előírásoknak megfelelően kezelje, vagy rendeltetésszerűen használja. Jelölje meg a csomagolási hulladékot újrafeldolgozásra.

Vélemények

Vélemény írás
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.