Héra kolor prémium selyemfényű falfesték

Cikkszám: FE001402
JELLEMZŐK

A Héra Kolor Prémium selyemfényű belső falfestékkel kialakított bevonat tartós, kopásálló, dörzsálló, karcálló, mosható, fertőtleníthető, és biztosítja a fal természetes szellőzését. Színkeveréshez ajánlott. Alkalmas a nagy igénybevételnek kitett lakószobák, irodák, üzlethelyiségek, iskolák, éttermek, szállodák, fal- és mennyezet felületeinek tartós, dekoratív és esztétikus kialakítására.
MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

A HÉRA KOLOR PRÉMIUM SELYEMFÉNYŰ BELSŐ FALFESTÉK felhordható vakolatra, betonra, azbesztcementre, gipszkartonra, tapétára, üvegszövet tapétára (pl. ProGold, Waltex tapétára), fára stb.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

Betonfelületről az esetleges formaleválasztót el kell távolítani, korábban festett falfelületekről az enyves festéket le kell kaparni. A vakolathibákat UNIKITT MESTERTAPASZ-szal ki kell javítani. Gipszvakolatot HÉRA FALFIX DISZPERZIÓS MÉLYALAPOZÓ-val kell előkezelni. A szilárd, száraz, portalan, szennyeződésektől és leváló anyagtól mentes falfelületre vihető fel alapos felkeverés után az első réteg HÉRA KOLOR PRÉMIUM SELYEMFÉNYŰ BELSŐ FALFESTÉK 3-5 % vízzel hígítva. A második réteget kb. 2 óra száradási idő után hígítás nélkül lehet ráfesteni. Új felület esetén: Frissen vakolt vagy meszes falfelületeknél PROGOLD TÜKÖRGLETT beltéri porglett használata után vagy gipszes glettelés esetén a foltosodás megakadályozására HÉRA FALFIX DISZPERZIÓS MÉLYALAPOZÓ-t, vagy DISZPERZIT BELTÉRI ALAPOZÓ-t javasolunk. Régi felület esetén: A régi laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani. Az enyves kazeines vagy CMC tartalmú festékeket teljesen el kell távolítani. Erősen nedvszívó felületeknél vagy a felület szívóképességének kiegyenlítése érdekében HÉRA FALFIX DISZPERZIÓS MÉLYALAPOZÓ, vagy DISZPERZIT BELTÉRI ALAPOZÓ használata szükséges. Az esetleges vakolathibákat UNIKITT MESTERTAPASZ-szal vagy falfelületeknél PROGOLD TÜKÖRGLETT beltéri porglettel ki kell javítani. Porglett vagy gipszes glettelés után és erősen szívóképes fa
db
15 200 Ft
3 040 Ft/ L
5 L
Jelenleg nem rendelhető
Héra kolor prémium selyemfényű falfesték
 • Szín:
  Fehér
 • Gyártó:
  Trilak
 • Alkalmazási terület:
  Raktár,műhely,lépcsőház,erkély, , Belső falfelület , Új, vakolt falfelület , Gyerekszoba , Fal és mennyezet , Zuhanyzó , Konyha , Raktár, műhely
 • Átfesthetőségi idő:
  1-2 óra után
 • Felhordás típusa:
  Ecset , Rövid szőrű henger
 • Hígítás típusa:
  Vizes hígítású
 • Kiadósság (m2):
  60
 • Kiszerelés:
  5 L
 • Rétegszám:
  2 réteg

Vélemények

Vélemény írás
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.