Kézfertőtlenítő folyadék 135 ml 70% alkohol

Cikkszám: FE001603
Max Wash alkoholos kézfertőtlenítő folyadék, 70% alkohol, színezék- és illatanyagmentes.
A glycerin és lanolin tartalma megakadályozza a kéz száradását, kellemes puha érzést biztosít. Kompakt mérete lehetővé teszi kézi táskák, ridikülökben való könnyű tárolását, üzletlátogatás utáni fertőtlenítésre ajánljuk.
db
790 Ft
5 852 Ft/ l
Jelenleg nem rendelhető
Kézfertőtlenítő folyadék 135 ml 70% alkohol
  • Gyártó:
    Equestrian Kft.

A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. 1-2 adag (kb. 5 ml) folyadékot juttasson a tenyérbe, majd dörzsölje el a kézen. Minimális behatási idő: 30 másodperc. A virucid és tuberkulocid hatás eléréséhez a kézfertőtlenítést minimálisan 2 percig kell végezni úgy, hogy az 1 perces kézbedörzsölést követően ismételt kézfertőtlenítő folyadék adagolásával további 1 percig kézfertőtlenítést végzünk. Csak ép bőrfelületen alkalmazható. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Csak teljesen megszáradt kézzel szabad elektromos készülékhez nyúlni. Belégzés esetén a sérültet friss levegőre kell vinni, nyugalmi testhelyzetbe kell helyezni, és biztosítani a könnyű légzést. Lenyelés esetén a szájüreget alaposan ki kell öblíteni, majd bőségesen vizet kell itatni és azonnal orvost kell hívni. Szembe jutás esetén legalább 10 percig tartó szemöblögetést kell végezni folyó vízzel, a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Ha a tünetek hosszabb ideig fennállnak, forduljon szakorvoshoz. Környezetvédelem/ökotoxikológia: Kerülje a kiömlött anyag szétoszlását és tovább terjedését, valamint élővízbe, talajba, vízfolyásokba, közcsatornába kerülését. Szennyezés-mentesítés: A nagy mennyiségben kiszivárgott vagy kiömlött anyagot, inert nedvszívó anyaggal (homok,föld) fel kell itatni és zárt, címkével ellátott edényben kell gyűjteni, hő-és gyújtóforrástól távol kell tartani. A szennyezett anyagot az előírásoknak megfelelően kell ártalmatlanítani. Tárolás és eltarthatóság: Tárolja eredeti, ép csomagolásban, száraz, jól szellőztethető helyen, 0 C és 35 C közötti hőmérsékleten, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve. Élelmiszerektől távol, gyermekek elől elzárva 5 évig tárolható.

Engedély szám: HU-2020-IDEIGLENES-1-00033

Vélemények

5.0 (1 értékelés)
Vélemény írás
  • 7 hónapja
    volt
    Végre valahol volt raktáron
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.