Meszeltek a postaköltségnek! 10.000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes a házhozszállítás.

Létrabútor

Szokolyi Zsuzsa, 2016. 07. 07.

 

Ki mondta, hogy a létrát csak a szakemberek használhatják? Újabban divatba jött, hogy különböző felhasználásra, lakásokban is hasznosítják, mint bútor.
Ha eddig valaki azt mondta volna nekem, hogy az ő minigardrobe-ja egy létrából van, valószínűleg kinevettem volna. Kisebb utánajárást követően azonban arra döbbentem rá, ez egy irtó jó és kreatív megoldás! Nem is tudom mi dobná fel jobban például a nappalit, mint egy létrabútor.

 

A photo posted by Rhys David (@rhysdavid88) on

 

A photo posted by Amanda Marie (@amandaland79) on

 


Ezen a képen a festőszakmában használatos eszközt, mint képtartót használták fel. A faanyag kezelése után egyszerűen csak rögzíteni kell a falra, és felkerülhetnek a becsben tartott fotók, emlékek, dísztárgyak.

 Fürdőszobába:
 

 

A photo posted by Katie (@farmplex.full.of.grace) on

 

Másik frappáns megoldás a fürdőszobai felhasználása, mint törölközőtartó/ szárító. Nem jutott volna magamtól eszembe, de valóban praktikus és kényelmesen elférnek rajta a törölközők. Ebben az esetben egyetlen dologra kell figyelni: a festékanyag kiválasztására. Ugyanis, mivel a fa valószínűleg sok vízzel érintkezik ebben a helyiségben, olyan időtálló bevonat szükséges, amely meggátolja annak elázását.

Rettentő fontos szempont egy előszobában, hogy a lábbelik tárolásáról gondoskodjunk.
Ha egy vendég belép otthonunkba, elsőként az előszobát pillantja meg és lássuk be, nem túl bizalomgerjesztő, ha csetlik-botlik cipőinkben. Erre is felhasználható egy egyszerű ám annál nagyszerűbb, hétköznapi létra! Anyagát tekintve elsősorban a fa létrákról beszélünk, már csak azért is, mert ezeket megmunkálni és rögzíteni is könnyebb. Tulajdonképpen bármilyen színben, méretben, szögben felhelyezhető, vásárlása pedig szinte minden festékboltban, barkácsüzletben vagy hipermarketben megoldható.

A photo posted by @farmhousechiclvr on


Felhasználhatóságát tekintve nem csak mint tároló vagy képtartó szolgálhat, egyszerűen a falhoz támasztva is különleges hangulatot adhat szobáinknak. 

A photo posted by @style_by_nousa on


A mindennapi használaton kívül -ahogy ez az Instagram fotó is mutatja- felhasználható rendezvények, szülinapok, garden party-k alkalmával is, ha az asztalon már nincs több hely. Tulajdonképpen csak pár, megfelelő méretű tálcára esetleg lécre van szükség, és már kész is a homemade tálaló. Milyen frappáns!

A lényeg: Merj kreatív lenni!

 

 

Vélemények

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.